Populære bluesskjorter

Salget av årets blues t-skjorter er i gang. Litt senere enn vanlig, men det er allerede snakk om at det må bestilles opp flere.

Helga Forbord

Helga Forbord (Foto: )

DEL

– Vi har fått laget noen turkise damemodeller i år, og de har blitt veldig populære, og allerede nå ser det ut som at vi må bestille opp flere av disse, sier Helga Forbord, som er ansvarlig for t-skjortesalget.

Skjortene ble litt senere ferdig enn vanlig i år på grunn av at det tok tid å få på plass de siste artistene.

– Artistene er jo står jo trykket på ryggen av t-skjortene, så programmet måtte være klart før de kunne lages. Men sånn i etterkant ser vi at både artistene og t-skjortene var verd å vente litt lengre på. Vi har fått nytt trykkeri og nye typer t-skjorter i år. Noe som har ført til at vi har fått skjorter med bedre kvalitet og som får frem flere detaljer i trykken.

Nå er Helga og t-skjorteteamet i full gang med å selge t-skjortene til både private og næringsliv i Stjørdal.

– Jeg har mange faste kunder, som jeg er i full gang med å besøke. Men i og med at vi kom sent i gang, vet jeg ikke om jeg rekker å komme innom alle. Det er heller ikke sikkert at jeg rekker å komme innom til nye kunder, så for alle som vil være med å støtte opp om festivalen, og som vil bidra til å gjøre den synlig i bybildet, er det bare å ta kontakt, så skal vi få skaffet skjorter. Vi vil også stå å selge skjortene på torget både i dag og neste lørdag, sier Helga Forbord.

Artikkeltags