Satte prisrekord

Stjørdals dyreste bolig er solgt.

STJØRDALS DYRESTE: - Denne boligen i Nordre gate 1 er solgt for 10,5 millioner kroner, sier Geir Falck Anderssen.

STJØRDALS DYRESTE: - Denne boligen i Nordre gate 1 er solgt for 10,5 millioner kroner, sier Geir Falck Anderssen. (Foto: )

DEL

Nordre gate 1 i Stjørdal sentrum ble solgt i denne uke og prisen er den høyeste for en bolig i kommunen.

– Eiendommen er solgt og prisen ble 10,5 millioner, noe som er høyest oppnådde pris for en boligeiendom i kommunen, sier Geir Falck Anderssen, daglig leder hos Nylander & Partners i Stjørdal.

LES OGSÅ: Stjørdals dyreste bolig

Påkostet

Det er entreprenøren Per Olav Bjerkli som nå selger «huset» han kjøpte for rundt fem år siden. Huset er betydelig påkostet i perioden Bjerkli har eid det.

– I utgangspunktet er dette en helt spesiell eiendom. Og det er gjort svært mye såvel med bygninger som på bakken. Store arealer er hellelagt. Og på eiendommen står det langt på vei en ferdig leilighet på 80 kvadratmeter klar for utleie. Også hovedbygningen er kraftig oppgradert og her er det fortsattt potensial med hensyn til å videreutvikle huset, sier megleren.

Tomta er på 2 mål.

Ukjent kjøper

Bjerkli kjøpte eiendommen for rundt 7,5 millioner, og Falck Anderssen sier at det dengang var Stjørdal hittil dyreste boligeiendom.

– Siden har jeg solgt Husbyaune i Remyrvegen til 10,5 millioner. Men det er et småbruk med rundt 20 dekar eiendom. 10,5 for Nordre gate 1 er Stjørdals hittil dyreste.

– Hvem har kjøpt?

– Det ønsker ikke jeg å kommentere, sier Falck Anderssen, som legger til at det ikke var budrunde.

Artikkeltags