Circle K, som driver den tidligere Statoil-stasjonen ved E14 i Stjørdal sentrum, vurderer etablering av ny bensinstasjon i Havnekrysset i Stjørdal.

– Vi er i dialog med eierne av tomta langs E6 ved Skeidar i Stjørdal. Dette som et av flere alternativer på strekningen mellom Stjørdal og Steinkjer, sier Gøran Andersen, salgssjef i Circle K.

Uavklart

Andersen sier at de ønsker å etablere ny stasjon på E6 siden de ikke har noen på E6 mellom Lundamo i sør og Harran i nord.

– Det vi da ønsker er en nyetablering mellom Steinkjer og Stjørdal. Levanger har vi sett på, og også Stjørdal. I Stjørdal er vi i dialog med eierne av tomta i Havnekrysset. Her vil jeg understreke at ingenting er konkludert, sier Andersen.

For de med lokalkunnskap er det her snakk om «Gartnerhalltomta», tomta sørvest i Havnekrysset eller rundkjøringa der. Balstad eiendom eier tomta, tomta der Gartnerhallen i sin tid drev virksomheten.

En av de beste

Circle K driver i dag stasjonen i vestenden av E14 i Stjørdal. Her har de over år betjent et stort antall kjørende langs Europavegen, ikke minst også lokale kunder.

– Vil en etablering i Havnekrysset bety nedlegging av stasjonen ved E14 i Stjørdal sentrum?

– Jeg må først få understreke at absolutt ingenting er konkludert. Vår søken nå etter tomt på strekningen Stjørdal–Steinkjer har ingenting med vår stasjon ved E14 i Stjørdal å gjøre. Kan nevne her at denne stasjonen ved E14 i sentrum av Stjørdal faktisk er en av de absolutt beste vi har, sier Andersen.

– Hva skjer nå?

– Jeg kan bekrefte at vi fortsatt har dialog med eierne av tomta på E6 i Havnekrysset i Stjørdal, sier Andersen.