Nær 2000 tilskuere kunne juble for Silje Katrine Waade og de andre Byåsen-spillerne i Stjørdalshallen søndag kveld.

I møte med rumenske H.C. Dunarea Braila i den siste av to play off-kamper til gruppespillet i EHF-cupen, ble det en klar seier til Byåsen-damene. Da sluttsignalet lød, sto det 34 – 23 til Byåsen.

Med bare ettmålstap i den forrige kampen tok Byåsen seg dermed lett videre til selve europacupspillet.

Sentral spiller

En av de sentrale spillerne på Byåsen ble som ventet stjørdalsjenta Silje Katrine Waade. For nær 2000 stjørdalinger i Stjørdalshallen fikk hun vist seg fram slik at mange så hvorfor nettopp denne jenta nå for første ganger tatt ut til håndball-EM i desember.

Dermed ble det ekstra populært etter kampslutt å hilse på Silje og lagvenninnene, som mer enn villig stilte opp til både autografskriving og bilder.

Populært møte

- Det var topp å se hvordan Silje spilte. Artig var det å få hilst skikkeliig på henne etter kampen også, sier Kristin Hernes Berg og Lina Forbord.

Selv var Silje godt fornøyd både med lagseier og sin egen innsats, der hun selv stod for tre av målene.

Fungerer godt

- Det fungerer godt for tida. Det var stort å spille for så mange i Stjørdalshallen. Topp stemning og et flott arrangement! Nå gleder vi oss til selve europacupspillet. Selv ser jeg også fram til EM i håndball. Der håper jeg å få viste meg fram dersom jeg får tillit, seier en smilende og godt fornøyd Silje Katrine Waade.