En kvinne fra Malvik er blant de 47 nye SuperLotto-millionærene som ble trukket ut lørdag kveld.

Hun hadde levert kupongen sin hos Rema 1000 Vikhammer.

Tulletelefon?

- Det tok litt tid å overbevise henne om at det ikke var en tulletelefon. Hun var sikker på at det var en bløff. Men etter hvert gikk det litt mer opp for henne at hun faktisk var blitt Lotto-millionær. Hun hadde vanskeligheter med å sette ord på hvor glad hun ble. Men en tydelig fornøyd kvinne var det i alle fall, skriver Ina Taasaasen i Nork Tipping i en e-post til Bladet.

Hun skriver også at kvinnen ønsker å være anonym.

Ukjent

En mann fra Nord-Trøndelag vet ennå ikke at han er Lotto-millionær. Mannen er en av tre nord-trøndere som har vunnet en million kroner i lørdagens SuperLotto. Norsk Tipping har fått kontakt med to av de tre - men ikke med den siste, melder Norsk Tipping på hjemmesiden sin.

En million

Lørdag kveld ble 47 spillere en million kroner rikere etter at trekningen i SuperLotto hadde fordelt potten på 47 millioner kroner på like mange vinnere.

Seks trøndere

Tre av de heldige vinnerne kommer fra Nord-Trøndelag. Én av dem vet det fortsatt ikke mens de andre to er en mann fra Leksvik og en kvinne fra Vikna.

Også i Sør-Trøndelag er det tre vinnere. I tillegg til kvinnen fra Malvik sikret to menn fra Trondheim seg hver sin million i lørdagens Super-Lotto.