– For fin til å stå og støve ned i gjenglemthylla

Stjørdal Taxi synes det er for galt å sitte på denne fine, rosemalte tina som ble gjenglemt i en drosje.

Drosjesjåfør Håkon Meluus forteller at han har gått forbi og sett på tina i gjenglemt-hylla ei stund. Han bestemte seg for å ta affære og etterlyse eier gjennom Bladet.

– Mange mennesker bruker Stjørdal Taxi for å komme seg fra A til B. Men noen ganger går det kanskje litt for fort i svingene og ting blir gjenglemt i drosjen, sier Håkon Melhuus.

Tøy og telefoner

– Hva er det som ligger igjen etter folk i taxiene?

– Det kan være alt fra mobiltelefoner, klær, cowboyhatter til litt mer særpregede gjenstander. Uansett ender de opp på sentralen hos oss ved Stjørdal Taxi. Ofte blir tingene hentet, men noen ganger blir de stående i gjenglemt-hylla. Telefoner er kanskje det minste problemet. Folk lever så tett med mobilen sin i dag, at de merker fort om den.

Ligger lenge

Om ingen gjør krav på tingene blir de stående lenge. Det er knapt med tid til å ta jobben med å finne gjenstandenes eiere, sier Melhuus.

– Av de mer særpregede gjenstandene i hylla erdette skrinet, eller tina. Den er håndmalt og forseggjort og derfor synes vi at det er leit at den ikke finner sin eier. Den har også en signatur på siden - L. Thorsen, ser det ut som. Om det er noen som drar kjensel på den så ta kontakt, fortsetter Melhuus som forteller at skrinet også inneholder noe.

– Den som savner skrinet kan sikkert si hva det er, mener han.

– Ta kontakt

– Skulle du savne noe annet etter en drosjetur så ta kontakt med sentralen hos Stjørdal Taxi. Det kan hende det ligger i hylla vår, avrunder drosjesjåfør Håkon Melhuus.

Mer å lese på Bladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
New Articles

Vil sjekke om du har skrapet ruta

Etter en av høstens kaldeste netter flere steder, var det flere som våknet opp til rim på bilruta i dag. Og nå er politiet på alerten for å sjekke om du har god nok sikt.

Hva synes du om planene rundt den nye "Byporten"?
Du må velge et alternativ

- Byporten? Æ veit itj, æ, nei!

Marit Børseth syns det er lettvint og greit å handle på kjøpesenter.

Boligbrannen på Teveldalen:

Mann fra Meråker siktet i forbindelse med boligbrann

Politiet stiller spørsmålstegn ved forklaringen hans.

- Fullstendig overtent da vi kom fram

Brannvesenet konsentrerte seg om å berge nabohuset.