Under en konsert til honnør for kulturklippen Magnus Fiske sitt bidrag for musikken ble han og kollega Gunnar Gustad tildelt Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste.

- Vi er samlet her i dag for å sette pris på det frivillige arbeidet Magnus Fiskvik har deltatt i og organisert og ledet. Engasjementet har også strekt seg i arbeidslivet. Han ble ansatt i det som nå heter Stjørdal kirkelige fellesråd i 1969 og gikk av 2010. Etter det har han også hatt vikariatet. Han begynte i Værnes og fortsatte på Skatval, og har vært en del av arbeidsfellesskapet med kantorene i Stjørdal. Til sammen har han jobbet i ulike stillinger i underkant av 35 år og vi som arbeidsgiver setter stor pris på kontinuiteten og det gode arbeidet som er gjort, sa Thorsen om Magnus Fiske.

Han hadde like rosende ord om Gunnar Gustad.

- Gunnar Gustad ble ansatt sommeren 1981 og har siden den gang beriket oss med sin musikk og nå som kantor i Hegra. Vi er veldig glad for trofastheten og engasjementet du har utvist. Og setter stor pris på at du fortsatt jobber som kantor. Vi vil derfor hedre deg ved å overrekke medaljen for lang og tro tjeneste. Et hedersmerke som vi ønsker du skal ha for den mangeårige innsats i hele Stjørdal, sa Trygve Thorsen, leder i Stjørdal kirkelige fellesråd.