Ola Martin Gåsvær fra Vikhammer deltar på 3000 meter hinder under NM. 
            (Foto: Knut Sollihaug (arkiv))

Ola Martin Gåsvær fra Vikhammer deltar på 3000 meter hinder under NM. Foto: Knut Sollihaug (arkiv)

Til norgesmesterskapet i friidrett for juniorer

Utøvere fra Malvik og Stjørdal deltar i NM.

Ni utøvere fra Malvik og stjørdalsdalføret er påmeldt til norgesmesterskapet (NM) i friidrett for juniorer som arrangeres på Stangnes Idrettspark i Harstad fra fredag og fram til søndag.

800 meter og hinder

Hommelvikingen Magnar Fossbakken Lundberg skal løpe 800 meter i den eldste årsklassen, J22, hvor også malviking og Selsbakk IF-løper Håkon Hanssønn Jakobsen deltar. Ola Martin Gåsvær fra Vikhammer deltar på 3.000 meter hinder i J19. Gåsvær og Lundberg representerer Ranheim IL.

Seks fra SFIK

Fra Stjørdal Friidrettsklubb (SFIK) deltar Elias Bjørnevik på 400 meter og 400 meter hekk i J19 mens Ramya Nadesapuran deltar i stav i samme årsklasse. Thale Leirfall Bremset deltar i lengde og 200 meter mens Thea Leirfall Bremset er påmeldt i lengde og høyde i J19-klassen. Julie Heiervang Johnsen deltar i spyd i J22 mens Elise Grong Ruud deltar i kule og spyd i samme årsklasse.

Direkte

I junior-NM konkurreres det i to årsklasser, junior 19 år (J19) og junior 22 år (J22). Og det er mulig å følge junior-NM direkte via NM-arrangør IK Hind sin hjemmeside.

IL Dalebrand

For øvrig så er det to personer fra IL Dalebrand som er med som funksjonærer under mesterskapet. Hermann Storflor er med som funksjonær i lengde mens Kjell Olav Storflor er i staben som sørger for at trestegkonkurransene gjennomføres på riktig vis.

Mer å lese på Bladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
New Articles

Vil sjekke om du har skrapet ruta

Etter en av høstens kaldeste netter flere steder, var det flere som våknet opp til rim på bilruta i dag. Og nå er politiet på alerten for å sjekke om du har god nok sikt.

Hva synes du om planene rundt den nye "Byporten"?
Du må velge et alternativ

- Byporten? Æ veit itj, æ, nei!

Marit Børseth syns det er lettvint og greit å handle på kjøpesenter.

Boligbrannen på Teveldalen:

Mann fra Meråker siktet i forbindelse med boligbrann

Politiet stiller spørsmålstegn ved forklaringen hans.

- Fullstendig overtent da vi kom fram

Brannvesenet konsentrerte seg om å berge nabohuset.