Helge Kyllo, leder i Stjørdal Taekwondo Klubb, er strålende fornøyd med resultatet av lørdagens NM på Jessheim. Klubbens fem utøvere hadde med seg en gull- og en bronsemedalje i bagasjen hjem til Stjørdal.

Begge medaljevinnerne deltar i ungdomsklassen.

Bedre enn ventet

- Dette var bedre enn vi hadde ventet på forhånd. Vi så på deltakerlisten at Kaja ville få en tøff oppgave. Men hun innfridde, sier en strålende fornøyd Helge Kyllo etter at Kaja Bjørkås tok gull og ble norgesmester i sin klasse.

Innfridde gjorde også Rebaz Fathi. Selv om han ikke har vært med på dette nivået så veldig lenge - han deltok blant annet på sitt første nasjonale stevne i høst, sikret han seg en bronsemedalje etter å ha tapt semifinalekampen mot NM-vinneren.

Bestemannspremie

- Enda mer uventet var det at to av våre utøvere, Kaja Bjørkås og Ronny Jørstad, fikk bestemanspremie sammenlagt over året, der fem stevner teller, sier Helge Kyllo.

Han forteller også at nivået er ganske høyt i et NM som hadde rundt 240 deltakere i forskjellige klasser, i en idrett som er OL-gren.

Familieklubb

Stjørdal Taekwondo Klubb har over 100 aktive medlemmer. Klubben har treninger fire dager i uka, og den er ifølge klubbleder Helge Kyllo en typisk familieklubb der foreldre og barn trener sammen.

- Vi har tilbud til utøvere fra seks år og oppover til over 50, sier Helge Kyllo, leder i Stjørdal Taekwondo Klubb.