Siden 5. juledag har Martin Hallager Aaknes og ansatte ved utestedet Uptown pusset opp. For drøye 500.000 kroner framstår lokalet langt mer moderne.

– Vi er kjempestolte av nylokalet. Alle ansatte har stått på skikkelig, og rundt 1.500 dugnadstimer ligger bak oss. Jeg håper stjørdalingene setter pris på oppussingen. Det er lagt mye sjel i det, sier medeier og bookingansvarlig Hallager Aaknes.

Og det blir en pangåpning fredag kveld. Den velkjente gitaristen Ronni Le Tekrø, mest kjent fra heavy metal-bandet TNT, står på scenen. Kvelden etter er det Harlekin som skal sørge for feststemning.

Cavabar

Det meste av Uptown-lokalet er renovert. Det som tidligere het konjakkbaren har nå skiftet navn til cavabaren.

– Her er det totalrenovert med ny bar, nye vegger og belysning. En cavabar, eller champagnebar om du vil, er trendy og moteriktig og vi går bort fra brunpub-stempelet. Jeg vil presisere at dette er et ned-på-gulvet-preget konsept. Du behøver ikke å betale 1.000 kroner for ei champagneflaske for å si det slik. Vi gjør det spiselig for folk, sier Martin Hallager Aaknes.

De andre barene på utestedet opprettholder konseptet som før. I livebaren er det laget nye vegger, sittegrupper er bygd om til båser og belysningen er skiftet ut. I tillegg har det kommet på plass en lounge, der inntil åtte personer kan reserve bord.

I diskoteket er det ikke gjort så mye, bortsett fra at alle toaletter er skiftet ut og renovert.

– Vi har hatt stort fokus på toalettfasilitetene. I all hovedsak har vi bygd nye båser, flislagt servanter og satt inn nye dører. Jeg må også nevne at vi har opprettet flere barstasjoner i livebaren og cavabaren, sier Hallager Aaknes.

Ny fargesetting

Uptown fylte fem år i desember i fjor. Nå ser Martin Hallager Aaknes fram til å vise gjestene de nye lokalene.

– Det begynte å bli veldig samfunnshuspreget, og lokalene var ikke verdig det konseptet vi hadde. Nå har vi også fått ny fargesetting. Vi har dreid over til hvitt, rødt og blått for å få en mer lysere framtoning, sier han, som sikter mot et mer voksent publikum enn før.