Konserten med ”Peter og Ulven”av Sergej Prokofiev som hovedtema, fikk en frisk og overraskende slutt, da Øystein Sonstad sammen med Oslo strykekvartett dro til med den kjente ”Gagnam Style” i god rappeånd.

Plutselig tok den ellers så seriøse klassiske musikeren i bruk celloen som mikrofon, og hoppet ned i salen for å danse med en overrasket tilskuer.

Den innholdsrike og varierte konserten var innom de fleste sjangere, og rommet både Knutsen og Lundvigsen Potpourri, satt sammen av Øystein Sonstad,  tema fra Den Rosa Panteren, swingmusikk, Capriolsuite – bassedanse av Peter Warlock og Blue Rondo ala Turk av Dave Brubeck.

- Det er veldig hyggelig å komme tilbake til Stjørdal for å treffe stjørdalpublikummet, og gratulerer med det flotte kulturhuset, sa en svært opplagt Øystein Sonstad, som hadde med seg Are Sandbakken på førstefiolin, Liv Hilde Klock på annenfiolin og Geir Inge Lotsberg på brasj.

Cellist Øystein Sonstad overrasket Stjørdalspublikummet med å framføre ”Gagnam Style” for strykeorkester på familiekonserten søndag ettermiddag. Foto: Sissel Moen