Blues og tog, hører sammen mener NSB.

I år er det ventet mange reisende til Bluesfestivalen, som har 25 årsjubileum og går av stabelen på Scandic Hell Hotell 1.-4. september. NSB gjør lokaltogene klare. Og ikke bare det.

Egen bluesvogn

- Ekstra gøy er at vi i samarbeid med Blues in Hell kjører bluestog fra både Bodø og Oslo torsdag 1. september, der det vil bli minikonserter og annen blå stemning på hele turen. Vi starter rett og slett festivalen om bord på toget så de reisende kommer frem i den rette blues stemningen til festivalstart. Så nå gleder vi oss stort til å gi togreisende en underholdende reise, sier salgs- og markedsansvarlig i NSB, Hilde Lyng i en pressemelding.

NSB er samarbeidspartner med Blues in Hell.

Hører sammen

- Tog er gjennomgangstema i utallige blueslåter, både direkte og i overført betydning.  Blues og tog hører sammen og et samarbeid mellom NSB og Blues in Hell er derfor naturlig, og vi oppfordrer festivaldeltakerne til å sette igjen bilen og ta toget til unike konsertopplevelser, sier Lyng.

Trønderbanen

- I og med at dette betyr reising for flere er vi glade for at NSB er med på laget og de fleste vil finne lokaltog som passer for reise til og fra festivalen alle dagene. Vi vil gjøre det vi kan for å få reisende enkelt og behagelig frem til festlighetene, og hjem igjen. Trønderbanen har flere avganger både sørover fra Steinkjer og nordover fra Melhus, Heimdal og Trondheim S hver dag under festivalen. Alle lokaltog stopper på Værnes og Stjørdal stasjon, bare en kort spasertur fra Scandic Hell Hotell og Kimen konserthus, sier Lyng.

Bluestog til Hell

Under festivalen har NSB en egen scene, der mange dyktige artister skal opptre med Blues, Soul og Rock’n Roll fra 50, 60 og 70 tallet.

- Dette er utrolig artig og vi gleder oss stort til konsertene, sier Hilde Lyng.