Lørdag arrangeres historiens tredje «Heia Forra Festival» ved Rauåvollen i Forradal, og i tillegg til mer av det man har hatt å by på tidligere år, blir det i år også et revyinnslag.

– Forradal har egentlig ingen egen revy eller revygruppe, men vi har ei lita gruppe på omtrent ti personer som har opptrådt i Skogtun ved et par anledninger. Denne gruppa skal i år fremføre revy i Skogtun 5.november, men allerede lørdag er vi altså så heldige å få en forsmak på hva gruppa har å by på, forteller festivalsjef May Bente Fossen.

Lokalt snitt

– Da blir det kanskje en del lokale sleivspark, eller?

– Vet ikke om det blir sleivspark, men en del lokale parodier vil det garantert bli, uten at noen forhåpentligvis blir uthengt.

Festivalsjefen forteller blant annet at bror Thomas Fossen liker å parodiere Alf Daniel Moen.

– Det får vi ikke se denne gang da han er i Sverige på jakt, men 5. november blir han garantert med.

I tillegg til revy vil det også i år bli rike muligheter til å konkurrere om tittelen Forramester i både rævkrok og konebæring. Fjorårets vinner i rævkrokkonkurransen, Othelie Almli, kan på grunn av en kneoperasjon ikke forsvare tittelen, men stiller som myndig dommer i årets konkurranse.

Musikk

– Levende musikk kan vi ikke garantere, men kanskje dukker noen medlemmer av «Sillermoen Allstars» opp, sier en forventningsfull festivalsjef.

– Og festivalkomiteen består av deg selv?

– Ja, egentlig gjør den vel det, men få med at jeg får mye god hjelp, og rikelig med velvilje.