Samtidig som vi er ganske sikker på at de fleste av de 600 tilstedeværende publikummere frøs, så er vi like sikker på at minst like mange vendte nesen hjem, varme om hjertet. For det ble en fantastisk forestilling, og været tatt i betraktning kvelden før, så var arrangørene skikkelig heldige. Ikke en enste regndråpe i løpet av den halvannen timen, konserten varte.

Stor på hvert sitt område

Dempet belysning og flott akustikk bidro til at både Ole Edvard Antonsen og Are Hembre, fikk vist seg fra sin mest ypperlige side. Og begeistret ble vi også over arrangøren, en svært vital etthundreogtjueåring. Nemlig Skatval Hornmusikk, under ledelse av dirigent Geir Ulseth. Her kom perlene og sviskene på rekke og rad.

Jeg har vært mye i Trøndelag, men aldri her på Steinvikholmen, sa Antonsen. – Et mektig og spesielt konsertlokale.

«Vidda»

Det blir ingen skikkelig konsert med Ole Edvard, uten hans egen favoritt «Vidda», og fortellingen om hvordan den melodien ble til. Mektig. Og når Are leverer som han gjør på Abba-guttas, Anthem, fra Chess, da er kvelden allerede fullkommen.

Gjentagelse?

Før gårsdagens midnattskonsert var det over 20 år siden den forrige ble arrangert. La oss håpe at det ikke går så lenge til neste gang. Publikum kommer garantert, når som helst.