– Dette er noe vi har arrangert hver høst i nærmere 10 år - pensjonistenes festkonsert. Og da inviterer vi alle byen og bygdas pensjonister, forteller Erland Støm. Konserten tirsdag 20. september er åpen for alle interesserte, og gratis.

Strøm er leder for Halsen Musikkforening som har kommet ordentlig i siget med rekruttering. Nye musikkanter både voksne og unge har kommet til. Dirigent for korpset er Espen Andersen.

– Vi skal spille en del marsjer, filmmusikk og også noen gamle radiosvisker fra mange år tilbake som penskjonistene sikkert vil kjenne igjen og sete pris på, sier Strøm.

Festkonserten er et samarbeid med Stjørdal kommune og Sanittsforeningen, forteller Strøm videre. Sanitetsforeningen stiler med kaffe og kake i pausen i vektersalen. Selve konserten holdes i Storsalen. Den har Strøm tro på at vil bli fylt. I alle år fylte høstkonserten kinosalen, og da den i fjor for første gang ble arrangert i Kimen var det også mange som fant veien dit.

–Festkonserten er noen av de faste konsertene vi gjør. Årets solister fra korpsets egne rekker. Det er planlagt en euphoniumduett og det blir obo-solo. Jeg tror det blir en veldig bra. Det blir en konsert med publikumsvennlig musikk, sier Erland Strøm.