Og det var ikke akkurat småtterier de hadde brynet seg på. Reportoaret bestod nemlig av låter fra The Beatles og Elvis Presley. To av verdens absolutt største aktører innen rock.

Klassikere

Koret dro i gang konserten med Beatles-hitten "A Hard Days Night" fra 1964, etterfulgt av Elvis-låta "Dont Be Cruel" fra 1956. - Altså et av rockeikonets aller eldste hitlåter.

- Denne låta lagde han tidlig, og han spilte den gjennom hele sin karriere, fortalte konferansier Jan Borge Larsen. Han bød på interessant bekgrunnstoff for hver låt, noe som krydret opplevelsen.

Stappfullt

Med seg hadde koret bandet Heimbakt - som også spilte noen låter for seg selv, samt pianist Ola Ludvik Bosnes. Det svingte godt av låtene som ble spilt mens bladet.no var til stede. For dem som kunne tenke seg å danse, var det imidlertid lite muligheter for det.

Med 165 solgte billetter, er det rett og slett ikke plass til å slippe løs dansefoten inne i Lokstallen. På tross av dette, så stemningen ut til å være på topp. Og et stappfullt lokale er jo bare positivt for mannskoret.

Bandet Heimbakt. Foto: Martin Gramnæs