Det var ca. 250 som løste billett til konserten til inntekt for «Jul for alle», Frivilligsentralens julebord på julaften mandag.

De fikk en stemningsfull konsertopplevelse.

Stemningsfullt

Mange av artistene Jon Uthus, Jan Borge Larsen og flere ga uttrykk for at de syntes det var ekstra fint å få være med på en konsert som denne. Mange hadde en ekstra tanke med de sangene de hadde valgt, og flere delte også noen personlige tanker.

Lokale artister

Hanne Myrvang, daglig leder ved Frivilligsentralen,  gledet seg med publikum over selve konserten som ble besørget av lokale artister.

- Tenk at folk stiller opp og gjør dette midt i travleste julestria. Takk til alle sammen, og en spesiell takk til Øystein Berntsen og Thomas Johansen, som har vært med og dratt lasset, sa hun.

Godt besøk

- Jeg har fått beskjed om at det betyr 30.000 kroner til oss på Frivilligsentralen til vårt arrangement på julaften i år. Det er utrolig flott. Dette er mye mer enn bare en innsamling for oss. Det største med det er at så mange tenker på oss og sier at det vi prøver å gjøre betyr noe, sa Myrvang i Kimen. Hun var rørt.

Pengene fra konserten skal gå uavkortet til det åpne arrangementet «Jul for alle» i Fosslia Fjellhall på julaften.