– Vi var veldig overrasket i fjor. Det kom jo så mye folk. Med alle involverte var det over 200 personer til stede, sier Per Arild Lyng.

Dirigenten ser fram til en ny utgave av den tradisjonsrike vårkonserten i regi av seniorkoret og håper på nytt storinnrykk når dørene åpnes i Messebygget fredag 28. april.

– Naturligvis håper vi å fylle huset på nytt, sier Lyng.

Film

Arrangementet er et samarbeid mellom Malvik kunstforening, Malvik seniordans og Malvik seniorkor.

– Dørene åpnes en time før koret starter å synge. Det vil bli anledning til å se på utstilt kunst i lokalet, både før konserten og i pausen, forklarer Lyng.

Programmet består av sanger fra korets repertoar, krydret med innslag fra seniordansere og gjesteartister. Hovedtemaet er filmmusikk.

– Vi har plukket ut sanger som vi liker å synge, og som handler om vår og film, forteller Lyng.

Profesjonelle

Pianist og komponist Eva Holm Foosnæs er hyret inn som akkompagnør, mens sopran Ane Berg Vighals stiller som solist. Førstnevnte har ifølge Lyng skrevet et nytt arrangement i anledning årets konsert.

– Publikum vil få høre mye flott korsang og dyktige solister synge filmsanger. I tillegg vil det bli servert kaffe og masse godsaker i pausen, sier Lyng og smiler. Journalist og programleder Viggo Valle er konferansier for andre året på rad og skal binde det hele sammen.

– Det er fantastisk at Viggo har sagt ja til oppgaven. Vi er heldige som har fått ham med på laget. I fjor tok han for seg hver enkelt sang og fortalte litt om opprinnelse og bakgrunn, sier Per Arild Lyng.