I en egen bolk under storfesten med Sie Gubba, skal Chand med sitt nye band slippe trønderrocken fri under VM-festen på Lånkebanen, skriver Rallycross in Hell i en pressemelding.

Chand turnerte med et band etter at han ble Norges første X-faktorvinner i 2009. I ettertid har han sunget og spilt på egenhånd uten andre musikere, og kan se tilbake på utgivelser som Kongeriket Norge og singelen Til førstkommende helg er Chand klar med singelen «Æ like dæ» - og han liker det så godt at han like gjerne starter bandturneen på Lånkebanen og VM-festen lørdag 10.juni.

–Æ og Sie Gubba skal spille hver vår bolk. Men du skal ikke se bort i fra at vi finner på noe sammen underveis også, sier Chand til VM-arrangøren.

Med seg på scenen har Chand Jonas Skaret Hammeren på keyboard, Bjørn Martin Lensli Flovik på gitar, Magne Kollstrøm på bass og Kim Ulriksen på trommer.

–Æ e spent på kor mange som kjem på den festen ja, det skal bli spennende og sjå. Det der blir både bandpremiere og første konsert etter «Æ like dæ» singelen, sier Chand om festen som arrangeres i et digert sirkustelt ved Lånkebanen.