Sist Knut Reiersrud gjestet Stjørdal og Kimen kulturhus var sammen med Come Shine i fjor høst. Nå ser han frem til å avslutte årets bluesfestival.

–Storsalen i Kimen er en nydelig sal i et flott kulturhus. Jeg ser virkelig frem til å komme tilbake dit, sier Knut Reiersrud.

Mye nytt stoff

Sammen med sitt faste band kommer han direkte fra en turné i Sverige til årets Blues in Hell.

–Jeg gleder meg alltid til å spille på Hell. Festivalen avslutter på en måte festivalsommeren for oss, så samtidig som vi gleder oss, er det litt vemodig på samme tid.

–Hva får vi høre på årets konsert?

–Vi holder på å spille inn ny plate, så det kommer til å bli en god del nytt materiale på konserten også, sier Knut Reiersrud.

–Flott avslutning

Bluessjef, Kjell Inge Brovoll, er strålende fornøyd med å få Knut Reiersrud til å avslutte festivalen.

–Det er viktig for oss å ha med oss bluestoppene i Norge på festivalen vår. Knut har, gjennom flere spillinger hos oss, fått et godt forhold til Blues in Hell. Det er også artig for oss at vi bidrar til at det jeg mener er Norges desidert beste gitarist kommer og avslutter festivalen, sier Kjell Inge Brovoll.

Godt salg

Salget på avslutningskonserten legges ut for salg på Kimen sine hjemmesider lørdag. Det er også lagt ut 50 nye hotellpakker for salg på festivalhotellet.

–Dette er de siste hotellpakkene som legges ut på Scandic. Når disse er solgt er det solgt 300 hotellpakker og da er det fullt på hotellet. Etter det begynner vi å fylle opp nabohotellene, sier en fornøyd bluessjef.