– Så langt har det vært dritbra. Jeg har ikke vært på veldig mange konserter, så sammenligningsgrunnlaget er litt tynt. Men dette er noe av det beste jeg har hørt, sier Gabriel Bruun.

Stjørdalingen snakket med lokalavisa midtveis i tirsdagens arrangement i Kimen. Sammen med kameraten Halvor Nysæther og nærmere 120 andre publikummere fikk han se en opplagt og energisk oslorapper på scenen i kulturhuset.

Stjerneskudd

Cezinando ble i fjor kåret til Årets Urørt og Årets Nykommer på P3 Gull. Rapkometen vant i tillegg spellemannspris for beste tekstforfatter, og var nominert i to andre kategorier.

– At en artist som han kommer til Stjørdal er positivt for hele ungdomsmiljøet, sier Bruun.

15-åringen er ihuga Cezinando-tilhenger og har lyttet til rapperen i lang tid.

– Cezinando er en av mine favorittartister. Jeg har digga han lenge, sier Bruun.

Gikk av skaftet

Foran scenen i salen har han selskap av Theodor Haugen. 15-åringen er av samme oppfatning.

– Jeg skulle gjerne sett ham i en fullsatt storsal. Det hadde vært heftig, men det er veldig bra til tross for at det er litt lite folk, sier Haugen.

Han forteller at han ble svært overrasket da han hørte at Cezinando skulle opptre i Kimen.

– Jeg digger kisen. Hører på han hele tiden og holdt på å gå av skaftet da jeg hørte at han skulle komme, sier Haugen.

Ungdommer arrangerte

Det var ungdommene i gruppa Trass U18 som sto bak tirsdagens arrangement. Trass U18 er et samarbeid mellom Olavshallen, Kimen kulturhus, Kultursenteret ISAK og Carbon Fritidsklubb. Ungdommene i gruppa er engasjert til å arrangere en serie med konserter for unge og har gjort alt fra booking til markedsføring og rigging.

Fornøyd

John-André Sæle i arrangørgruppa var godt fornøyd med gjennomføringa tirsdag kveld.

– Alt har gått mer eller mindre plettfritt. Helt ærlig, jeg synes det har gått dritbra. Det har imidlertid vært litt utfordrende å lokke publikum hit. Det tror jeg handler om at folk ikke kjenner artistnavnet. De kjenner låtene, men ikke ham, konkluderer Sæle.

Totalt 117 av 200 billetter ble solgt.

–  Tatt innbyggertallet i betraktning har vi solgt flere billetter enn hva de gjorde i Trondheim. Men det kan fortsatt bli bedre, definitivt, sier John-André Sæle.