Mandag startet Lånkerevyen forhåndssalget for gruppebestilling til forestillingen «Leker med Livet» på Trudvang.

Før det ordinære salget starter på mandag, var det så få billetter til kveldsforestilling med fest igjen, at Lånkerevyen så seg nødt til å sette opp ekstraforestilling fredag den 10. november.

– Vi må ha flere billetter å tilby de som kommer for å kjøpe billetter på mandag, sier Christer Nilsen i Lånkerevyen.

– Så dere er godt fornøyd med salget med andre ord?

– Dette må jeg si er over all forventning igjen. De tre siste lørdagene er allerede utsolgt, og det er få billetter igjen på tre av de andre forestillingene. Nesten mest gledelig er det at det er få billetter igjen på premieren den 7. oktober. Det er en forestilling vi ofte har slitt litt med å selge ut, sier Christer Nilsen i Lånkerevyen.

Køsystem

Nytt av året var det at revygruppa hadde fått ordnet med et køsystem for alle de som ringte inn for å kjøpe billetter på mandag kveld.

–Vi er veldig fornøyd med at vi har fått til det. Den gjør at det blir en mer rettferdig køordning enn det vi har hatt tidligere,

Få billetter

Nilsen har nå rundt 240 billetter igjen før det ordinære salget starter på mandag.

– Det er i tillegg til billettene til søndagsforestillingen den 22. oktober. Dette er en forestilling uten fest i etterkant. Det er også en annen type salg til denne forestillingen. Selv om også den bruker å bli utsolgt, sier Christer Nilsen.