Are Hembre arrangerte søndag kveld sin 8. Christmas in Hell-konsert på rad, og i år var selveste Wenche Myhre hans spesielle gjest.

Med sjarm og energi sang hun alene, sammen med operaskolens elever og ikke minst duetter sammen med Hembre.

Begeistret

Etter konserten var Myhre over seg av begeistring.

- Ringer Are, kommer jeg tilbake.

Men hun var litt i tvil da forespørselen dukket opp for noen måneder siden.

- Jeg hadde ikke oppdaget han, men jeg hadde kolleger som kjente Are. De sa at spør han om du vil delta så svar ja. Jeg måtte titte på you tube før jeg bestemte meg, men oppdaget at Are er en fantastisk formidler, flink sanger og har sånn peiling til å være så ung. Dette var svært koselig å være med på, sier Myhre.

Saken fortsetter under bildet.

Wenche Myhre var i storform, og med god hjelp av Operaskolen satte hun de tusen publikummerne i skikkelig julestemning. Foto: Frank Skaufel

Flere stjørdalinger gjorde inntrykk på "Die Wenche", som den folkekjære sangeren  het da hun var en av Tysklands største sangstjerner noen tiår tilbake i tid.

- Operaskolens elever var så på og vel forberedt. Kjempeflinke, dette likte jeg, sier hun.

Variert konsert

Konserten ble en mektig og variert opplevelse, og inneholdt noe for enhver smak. Hembre selv avsluttet konserten med "O Helga Natt" etter blant annet å ha fremført alt fra "Jul i Svingen", "Tenn Lys" sammen med søstre og mor til "Nordnorsk Julesalme" sammen med Operaskolen.

Myhre opptrådte blant annet med julepottpurri, "Vinter og Sne" og "Julen Är Här" sammen med Operaskolen før hun avsluttet med en av hennes største slagere "Vi Lever".

- Det ble en fest, fastslår Myhre, som på grunn av opptreden på Hell har kommet på etterskudd med juleforberedelsene.

- Det blir litt på tuppa de neste dagene, men det ordner seg, sier hun smilende.

- Gjeveste jeg har vært med på

Are Hembre var naturlig nok stålende fornøyd etter at 1000 publikummere hadde gitt han og de andre på scenen stående applaus.

Saken fortsetter under bildet.

Sammen med Operaskolen fremførte Are Hembre en strålende versjon av "Nordnorsk Julesalme". Foto: Frank Skaufel

- Man kan ikke være noe annet en svært fornøyd etter at man har fått med seg Wenche Myhre på konserten. For meg er dette det gjeveste jeg har vært med på, og det virket som om publikum koste seg, sier Hembre.

Han trekker frem alle som har medvirket til at konserten ble en suksess.

- Jeg gjør ikke dette alene. Operaskolens elever hadde virkelig øvd, de var så bra. Musikerne som er med er noe av de beste vi har, og er håndplukket av Trond Hustad (kapellmester red. anm.), sier Hembre, og roser alt fra scene, skjermproduksjon, lyd og hotell.