...
Helga Forbord Foto: Bjørn Fuldseth

Populære bluesskjorter

Salget av årets blues t-skjorter er i gang. Litt senere enn vanlig, men det er allerede snakk om at det må bestilles opp flere.

Bjørn Fuldseth
Bjørn Fuldseth Profil E-post
Publisert 25.08.2012 kl 16:15 Oppdatert 27.08.2012 kl 08:34

Tips en venn på e-post:– Vi har fått laget noen turkise damemodeller i år, og de har blitt veldig populære, og allerede nå ser det ut som at vi må bestille opp flere av disse, sier Helga Forbord, som er ansvarlig for t-skjortesalget.

Skjortene ble litt senere ferdig enn vanlig i år på grunn av at det tok tid å få på plass de siste artistene.

– Artistene er jo står jo trykket på ryggen av t-skjortene, så programmet måtte være klart før de kunne lages. Men sånn i etterkant ser vi at både artistene og t-skjortene var verd å vente litt lengre på. Vi har fått nytt trykkeri og nye typer t-skjorter i år. Noe som har ført til at vi har fått skjorter med bedre kvalitet og som får frem flere detaljer i trykken.

Nå er Helga og t-skjorteteamet i full gang med å selge t-skjortene til både private og næringsliv i Stjørdal.

– Jeg har mange faste kunder, som jeg er i full gang med å besøke. Men i og med at vi kom sent i gang, vet jeg ikke om jeg rekker å komme innom alle. Det er heller ikke sikkert at jeg rekker å komme innom til nye kunder, så for alle som vil være med å støtte opp om festivalen, og som vil bidra til å gjøre den synlig i bybildet, er det bare å ta kontakt, så skal vi få skaffet skjorter. Vi vil også stå å selge skjortene på torget både i dag og neste lørdag, sier Helga Forbord.

På forsiden nå


...

Økning i rypebestanden

- Selv om vi gleder oss over disse positive tallene er 2014 ikke noe toppår for lirypa, sier fjellstyresekretær Ivar Rimul.

...

Tar Blink sin 17. strake seier?

Vi sender lørdagens kamp mellom Stjørdals-Blink og Verdal live!