Skatvalsrevyen «80 t NO», som hadde premiere fredag kveld, handler om at alt var bedre før, men det gjelder ikke innsatsen på scenen.

For årets skatvalsrevy står absolutt ikke noe tilbake for tidligere utgaver. På generalprøven torsdag ble aktørene belønnet med høylytt latter fra en fullsatt sal. Så skal du på en av de kommende forestillingene, er det bare å glede seg.

80-tallet

Revyen har i år fått navnet «80 t NO» og handler blant annet om at ting var bedre før. Revyen utspiller seg fra det glade 80-tall, med musikk og fargerike klær, og fram til 2015 med blant annet blogging og nettdating.

– Skuespillerne har øvd fire dager i uka siden 4. januar, men Skatvalsrevyen jobbes det egentlig med året rundt, sier leder i Skatvalsrevyn Lill Wenche Welle.

– Første helga i mai har vi blåtur og begynner planleggingen for årets revy, og stort sett før 1. desember er forfatterne ferdige med manus.

(Kre)kar

Det er med over 40 personer på og bak scenen. Terje Stamnes er både forfatter, står for regi og er med på scenen.

Blant de mange artige innslagene i årets revy er en (kre)kar som egentlig skulle til Kyrksæterøra, men som i stedet havnet på Skatval.

BILDER | Se mange bilder fra Skatvalsrevyen til høyre i saken!

Årets skatvalsrevy vises i totalt sju forestillinger fordelt over fem helger. I år vil det også bli en egen pensjonistforestilling. Revyen varer i om lag to timer, med en halvtimes pause, der det blir mulighet for å kjøpe noe å spise og drikke. Etterpå er det lagt opp til fest og dans med Jhohans.

Dugnad

Det er forhåndssolgt cirka 700 billetter, men det finnes fortsatt muligheter for å få kjøpt billett.

– Vi håper det kommer mange for å se på revyen, sier Welle.

I tillegg til alle som er med og spiller, skriver, jobber med det tekniske og musikalske og de andre rollene på og bak scenen, er det mange andre som er med når Skatvalsrevyen skal fremføres.

– Under alle disse helgene stiller bygda opp på dugnad. Det er fantastisk. Over 180 personer er med for å hjelpe til. Vi hadde ikke fått dette til uten alle som bidrar, sier Lill Wenche Welle.