Kirsten Wettre,  leder ved Aglo barne- og familiesenter var rørt og glad da hun mottok sjekken på 35.000 kroner i Odd Fellows lokaler på Kvislabaken.

- Vi er på en måte vant til å slåss  for tilværelsen. Det har vært mange opp og nedturer, men vi vet at det er mange familier som ikke har det bra, som trenger oss. Derfor har vi klort oss fast. Denne gaven betyr at vi kan få til noe ekstra til barna og deres foreldre, som ikke vant til å ha så mye fra før, sa Wettre fra senteret.

Aglo barne- og familiesenter på Skatval mottok også for ett og et halvt år siden en gave fra Odd Fellow. Denne gang er senterets ansatte himmelfallen over beløpets størrelse.

- Det er som julekvelden og bursdag på en gang, sa Kirsten Wettre som fikk overrakt sjekken fra Randi Muri, leder av Rebekka, distrikt nr. 6 Trøndelag.

Bevilgingen fra organisasjonen ble overrakt under en liten tilstelning i Odd Fellow. Flere hadde ordet og det ble informert litt om både den 200 år gamle Odd Fellow Ordenen og Rebekka, som er kvinnenes Odd Fellow.