Politiet fikk melding om et slagsmål ved Shell-stasjonen i Stjørdal sentrum like før klokken to natt til søndag. Det viste seg at en mann var blitt slått ned.

Han ble fraktet til legevakten for behandling etter voldsepisoden. På grunn av skadene ble han raskt fraktet videre til St. Olavs Hospital i Trondheim med ambulanse.

– Mannen har pådratt seg brudd i kjevepartiet. Vedkommende fikk både slag og spark mot kroppen, sier etterforskningsleder Annar Sparby ved Stjørdal lensmannskontor.

Fornærmede er en mann i 30-årene fra Stjørdal.

Videobilder

En mann ble pågrepet i etterkant av voldsepisoden. Vedkommende, som er siktet i saken, ble løslatt etter avhør søndag ettermiddag. Også dette er en mann i 30-årene fra Stjørdal.

– Vi vet ikke hva foranledningen var. Men på videobilene fra stedet så ser vi at fornærmede faller i bakken. Om han snubler, eller om noen sørger for at han faller, er veldig vanskelig å se. Men slagene og sparkene mot kroppen skjer når fornærmede ligger på bakken, sier Sparby.

Den videre etterforskningen vil trolig gi svar på eksakt hva som har skjedd.

– Det har vært uoverensstemmelse mellom fornærmede og flere aktører. Om flere er direkte involvert i voldsepisoden, vet vi ikke på nåværende tidspunkt, sier Sparby.

Høy prioritet

Etterforskningslederen understreker at politiet tar saken på alvor.

– Mannen fikk en alvorlig skade, og vi prioriterer å komme til bunns i saken. Dette er en stygg voldssak. Det er drastisk at utfallet blir slik, forteller Annar Sparby.