–Da står vi her og er ute av cuppen og sånn er det. Vi gjør ikke en god nok kamp til å fortjene å gå videre, sier en ydmyk Ole Gunner Solskjær etter at Stjørdals-Blink har slått Molde 2-1 på Nye Blinkbanen.

Molde er dermed et av fem eliteserielag som så langt er ute av cupen. Rosenborg gikk imidlertid greit videre etter seier 4-1 mot Nardo i 3. runde onsdag.

Nå håper Blinks målscorer Jørgen Sollihaug på ny publikumsfest mot Rosenborg i neste runde.

Moldetreneren sier han kunne gjort ting annerledes, og påtar seg skylden for tapet selv.

Ventet tøff kamp

Før kampen sa Solskjær at Molde ikke måtte undervurdere Stjørdals-Blink på hjemmebane.

–Det ble kanskje en litt tøffere kamp en vi hadde håpet på, men vi visste jo at vi kom til et tøft cuppoppgjør. Vi får en verst mulig start hvor Stjørdals-Blink får en tidlig scoring. Vi møter et bra fotballag med veldig gode spillere og et lag som sto sammen. Vi klarte ikke å bryte dem ned, sier Solskjær.

Etter kamp tok moldetreneren seg tid til å signere noen autografer og ta mange selfies med unge og ivrige Stjørdalinger som ønsket det.

Roser rammen rundt kampen

Når Solskjær får høre at 1950 publikummere er nesten tusen personer mer enn den forhenværende publikumsrekorden smiler han.

–Da var det mange som fikk seg en opplevelse. Hele rammen rundt kampen var kjempebra. Vi skulle gjerne stått der og gått videre og det var musestille her nå etter kamp, men her bidro vi til feststemningen, sier moldetreneren.

Du kan lese mer om publikumsrekorden her.

Trekker frem Blinks lagmoral

Solskjær, som er blant de mest berømte nordmennene utenfor landets grenser, trekker frem Stjørdals-Blink som lag fremfor enkeltspillere.

–Blink var et sterkt kollektiv og alle står på. De står i mot og forsvarer seg godt. Så tar de kontringene de får. De var som forventet. Det var noen kramper der etterhvert, men de fortjener å gå videre når det er sånn arbeidsinnsats som blir lagt ned.

Måtte bytte to tidlig

Molde måtte bytte ut to spillere etter skader allerede i første omgang, som preget kampbildet.

–Skader skjer i fotball. Det er sånt som skjer, det er nok ikke to tidlige bytter som gjør at vi ryker i dag. Det skal være nok utpå der til å gjøre en bedre kamp. Vi gjør ikke en god nok kamp til å fortjene å gå videre, sier Solskjær.

Påtar seg skylden for tapet

Moldetreneren sier han ikke angrer på laguttaket, der flere unge spillere fikk muligheten fra start, selv om Molde stilte med et meget godt mannskap. Han sier ungguttene spilte veldig godt.

–Kanskje jeg skulle ha forberedt oss annerledes. Kanskje vi burde ha kjørt i går kveld. Vi kjørte i morges og hadde dagrom på hotell. Det er nok kanskje jeg som må ta skylden for det. Det er klart vi kunne gjort ting annerledes, vi kunne spilt bedre tidlig i kampen. Stjørdals-Blink fikk en tidlig scoring og da ble det vanskelig, sier en ydmyk Ole Gunnar Solskjær etter tapet for hjemmelaget i finværet i Stjørdal.