Der fattet han særlig interesse for en robotgressklipper.

Du kan se flere bilder ved å bruke pilene eller klikke på bildet over.

-Jeg jobber hjemmefra og er borte hele uka. Da er det litt ekstra belastende i helgene å klippe plena. En slik robotgressklipper er noe jeg har tenkt på lenge, forteller Odd Ivar Megård.

Ble overbevist

Charlotte Bugge fra firmaet ”Boogietime” som hjalp Felleskjøpet Stjørdal med å arrangere familiedagen, fikk da vist fram robotgressklipperen grundig for kunden. Det på en slik måte at Odd Ivar like godt kjøpte med seg en hjem.

-Dessuten sparte jeg 3000 kr på den i dag. Felleskjøpet er jeg ofte innom. Her får jeg god service. Regner med de hjelper meg med denne robotgressklipperen også, dersom jeg trenger hjelp til noe. Nå drar jeg hjem og monterer den, sa en godt fornøyd robotgressklipperkunde.

Poulære aktiviteter

På uteområdet foran butikken hos Felleskjøpet Stjørdal bugnet det av tilbud og aktiviteter. For de minste var det ekstra populært å prøve de ulike tråtraktorene. Mens storesøster Anne Sofie Lund prøvde den største, nøyde lillebror Johannes Lund seg med den som var litt mindre.

-Ungene synes dette var gøy å prøve. Vi tok turen hit nettopp fordi det var artig for ungene å prøve tråtraktorene, forteller mamma Stine Kandal.

-Den største tråtraktoren er det faktisk også mange voksne som har prøvd. Den har gir og mye annet ekstrautstyr. Med en prislapp på hele 12.500 kr er den nok for de litt spesielt interesserte, forteller selger Hege Veronica Haldammen.

Pizzastein

Et annet produkt under familiedagen som vakte oppmerksomhet var et pizzasteinsett som Robin Jensen viste fram og demonstrerte på en vanlig utegrill. Med en slik sten liggende på grillrista, kunne det stekes pizza også på utegrillen.

-Dette var snedig, og absolutt noe for ungene som hele tida gjerne spiser pizza. Virket som den fungerte godt og at det var enkelt å få stekt varm og god pizza inne i grillen, syntes Geir Heggli.

Verdens raskeste gressklipper

Et annet produkt som fikk stor oppmerksomhet, var verdens raskeste gressklipper som leder av firmaet ”Boogietime” Pekka Lundfaret hadde tatt med til Stjørdal.

-Denne finnes det bare en av, og den er allerede i Guinness Rekordbok. Klipperen har hele 408 Hk og en toppfart på 244 km/t. Da går det raskt unna med plenklippinga, humret Pekka Lundefaret.

Godt fornøyd

Vikarierende butikksjef Gunn Furunes inne i butikken hos Felleskjøpet Stjørdal hadde en hektisk dag på jobb, med ivrige kunder både ute og inne gjennom hele dagen. Da ferierende butikksjef Marte Teigen ringte og lurte på hvordan det gikk, svarte Gunn enkelt og greit: - Det er kaos her, og jeg har ikke tid til å snakke med deg.