Det skjer i sterk misnøye over kommunens manglende oppfølging av det som skal ha vært lovet.

Kommunens svar er at de er i dialog med damene og vil forsøke å finne en løsning.

– Vi er kommet til at det ikke er mulig å satse i Stordvika, da vi er helt avhengige av at det legges til rette av kommunen og at kommunen gjør jobben sin. Den velviljen kommunen frontet i forkant ser vi ikke lengre. Små ting som de med letthet kunne ha fikset er fortsatt etter fem ukers drift ikke i orden. Vi står nå i en situasjon hvor vi må gjøre unødig masse ekstra arbeid fordi kommunen ikke gjør jobben sin. Da vi jobber hardt for å lage arrangement i Storvika, har vi rett og slett ikke timer nok igjen i døgnet. Om det er slik at Stjørdal kommune nå ønsker seg bare en strandkiosk i Storvika, er det også bare dette de vil få.

Slutt på energien

Dette er en del av en lengre tekst de to driverne nylig la ut på facebook. Her forteller de at etter fem uker har de ikke mer energi å bruke i Storvika, de trekker seg fra det driftsopplegget de skisserte for Stjørdal kommune tidligere i vår.

Hele fredag forsøkte Sttjørdalens Blad å nå de to for å få en kommentar, men uten å lykkes.

Marked og musikk

Stjørdalens Blad laget en større nyhetssak da denne driftsavtalen var klar, og det var en meget entusiastisk og optimistisk Kristina Wickstrøm som uttalte seg til lokalavisa. Driverne sto i det øyeblikket foran sin første driftshelg i Storvika, og det var duket for nyheten «marked» på badeplassen. Storvikaeier, Stjørdal kommune, hadde rigget på plass to større telt for marked og servering, og større tiltak for å oppgradere hele badeplassen var i gang.

Etter de første helgene viste det seg at de to hadde et driftsopplegg som resulterte i stor tilstrømning til Storvika. Ikke minst tilbudet med marked viste seg som en magnet som trakk folk til badeplassen sjøl om temperaturen ikke spilte helt på lag med driverne.

Nå i helga blir det ikke noe marked, og utsiktene ser alt annet enn lyse ut for marked resten av sommeren. Det samme hva angår andre tilbud driverne hadde tanker om, som dans, scenekunst, teater og musikk.

Ingen kontakt

Meldinga på facebook må tolkes slik at av det driftskonseptet som ble kommunisert tidligere i år, er det bare en åpen kiosk på badeplassen.

Det er tydelig at de to beklager dette, de sier de har brukt både penger og masse tid for å lage det tilbudet de ønsket.

– Vi hadde lagt mange konkrete planer for hva vi skal arrangere i vår/sommer, i tillegg til søndagsmarkedet, skriver driverne.

Det setter de nå strek over, og begrunner dette med at Stjørdal kommune ikke følger opp det som de sier var lovet.