– Du va flenk te å søng ja!

Ola Marius Ryan fikk med seg godord på vei ut etter forestillingen.

– Det var fint. Virkelig trivelig, mente også Margit Bjørnås ved ett av bordene.

Turné på bosenter

Hun og flere klappet og sang til rekken av gamle slagere i stykket "Happy Forties" framført av Ryan og pianist Sofi Godø fra Malmö.

Turneen er i regi av Stjørdal kommune og Kultur i Troms, forteller koordinator for Den kulturelle spaserstokken i Stjørdal, Astrid Vikaune. Hun var til stede og gledet seg over premieresuksessen. Stykket skulle senere framføres i Skatval, Lånke og Stjørdal.

– Vi har utviklet og fremført stykket over en lengre periode i Troms, og synes det har blitt bra. Derfor var det artig å la folk på hjemtraktene få oppleve det også, sier Ola Marius Ryan (36). Han er frilans operasanger, bosatt i Stjørdal.

Klassikere

Duoen hadde sanger fra 30, 40 og 50-tallet samt klassiske svisker i Jussi Bjørling-stil, fint sydd sammen i historien om pianisten Ann-Sofie som får overraskelsesbesøk av lillebror Ola Marius. Han forteller om sitt liv til sjøs og møtet med damer rundt omkring i verden. Mange dro på smilebåndet og satte i en latter underveis. Og alle var spente på hvordan det skulle gå til slutt.