Sportsbutikken på Hell Kjøpesenter ledes nå av Kristine Sorte (46). 1. april tok hun over som butikksjef etter at Gunnar Jakobsen og Ola Granås solgte sine aksjer tidligere i år.

– Utfordringen er å videreføre det Gunnar og Ola har grunnlagt. Jeg har stor respekt for det de har fått til, sier Kristine Sorte.

Stor kompetanse

Hun har vært assisterende butikksjef på G-Sport-butikken på Torgkvartalet i fire år, så helt ny innenfor sportsverdenen er hun ikke. I tillegg har 46-åringen jobbet ett år ved Lindex som butikksjef.

– Jeg synes sport er kjempeartig, og jeg er heldig som får denne muligheten, sier Sorte.

– Hvordan har den første tiden vært?

– Det har gått veldig greit. Det er jo uvant for de som er her, at det kommer inn en ny person, men de har tatt imot meg bra. Nå handler det om å bli godt kjent med hverandre. Jeg har kjempetrua på at dette blir veldig bra. De som jobber her har stor kompetanse, og det er veldig trygt.

Markedsføring

Den 1.000 kvadratmeter store Intersport-butikken på Hell Kjøpesenter satser på tekstil, ski, løp og sykkel. Sorte har ingen planer om å gjøre store omveltninger i tiden som kommer.

– Det fungerer bra som det gjør i dag. Men vi skal kanskje være litt mer aktive i markedsføring. Og det blir nok et tettere samarbeid med Intersport-butikken i Levanger, sier Kristine Sorte.