I en pressemelding datert klokken 23:40 i går, skriver TV 2 at de har blitt enige med tv-distributøren Altibox å forhandle videre på ubestemt tid.

– Det er utfordrende forhandlinger men dialogen er konstruktiv, og vi har derfor blitt enige om å forhandle videre i dagene som kommer, sier Kjetil Nilsen, direktør for distribusjon og teknologi i TV 2 i pressemeldingen.

Ville ikke si hvor mange som kan rammes

I går ville ikke administrerende direktør i Altibox, Nils Arne Bakke si til Bladet.no hvor mange tv-abonnenter selskapet har i dalføret, som dermed kunne rammes.

– Vi går ikke ut med slike tall. Akkurat nå er hovedfokuset vårt forhandlingene, sier sjefen for Altibox på spørsmål om hvor mange abonnenter selskapet har.

Brutte forhandlinger

Avtalen mellom TV 2 og Altibox løp ut 1. juni. Da ble partene enige om å forhandle med frist som løper ut natt til i dag.

Det var brudd i forhandlingene mellom kanalen og TV distributøren søndag kveld.

Da sa TV 2 at det var en «overhengende fare» for at Altibox sine kunder ville miste TV 2-kanalene.

Kanaler forsvinner ikke nå

Nå er forhandlingene i gang igjen, og pipa fått en annen lyd.

– Det er utfordrende forhandlinger men dialogen er konstruktiv, og vi har derfor blitt enige om å forhandle videre i dagene som kommer. Det betyr at alle Altibox sine kunder beholder TV 2-kanalene inntil videre, sier Nilsen.