En gjeng med meget skuffede hjemmelagsspillere ruslet av banen sammen med en jublende gjeng fra Trysil i vårsesongens siste seriekamp. Det var Juan Manuel Cordero Santana som sørget for at ett poeng ble med hjem til Trysil.

- Jeg har ikke ord. Dette var årets sureste poengtap, sa Stjørdals-Blink-spiller Marius Augdal. Han var mannen som satte i gang kontringen som gjorde at Jørgen Sollihaug kunne sette inn 1-0 etter 18 minutters spill av første omgang.

Etter et hjørnespark til Nybergsund Trysil gikk bllen til Augdal rett utenfor Stjørdals-Blinks 16-meter. Fra Augdal gikk ballen til Mats Lillebo og deretter til Sollihaug som løp fra sin oppasser og dundret ballen i mål. Et fantastisk mål etter en like fantastisk kontring.

- Veldig frustrerende å miste to poeng helt på slutten. Og typisk oss å slippe inn et mål etter dødball, sier Stjørdals-Blink-trener Gary Hogan.

Nå gir han spillerne 10 dagers ferie før første trening foran høstsesongen.

- Det skal bli godt for alle med noen dager fri nå. Det trenger vi, sier Gary Hogan

Stjørdals-Blink stilte med følgende lag mot Nybergsund IL Trysil: Johannes Stokke, Markus Balstad Husby, Vegard Fiske, Jonas Følstad, Markus Hermo, Marius Augdal (Bjørnar Hove etter 84 min.), Ivar Skjerve, Lars Martin Husby (Anders Nygaard etter 77 min.), Sander Erik Kartum (Tom-Rune Hønnås etter 69 min), Jørgen Sollihaug, Mats Lillebo

Målvakt Johannes Stokke og midtstopper Jonas Følstad hos Stjørdals-Blink i kamp med en Nybergsund IL Trysil-angriper i lørdagens 2. divisjonskamp Foto: Knut Sollihaug
Markus Hermo (t. v.) og Stjørdals-Blink spilte 1-1 mot Nybergsund IL Trysil på Nye Blinkbanen lørdag. Foto: Knut Sollihaug