Bunnpris Stjørdal taper et par hundre kunder i uken på grunn av bygningsarbeidet med parkeringskjeller som foregår utenfor butikken. Daglig leder, Trine Fjerdingen er litt oppgitt over situasjonen.

– Verken jeg eller daglig leder før meg hadde fått beskjed om at det skulle bli så ille. Når det var som verst her i månedsskiftet juni/juli, måtte vi halvere estimert omsetning i forhold til i fjor, forklarer Fjerdingen.

Full stopp

Hun forteller at situasjonen er bedre nå, men at det var full stopp i en periode.

– Vi hører mye støy ved kassen, dunking og lyden av gravemaskiner. Vi skvatt til av lydene før, men ikke like mye nå. Verst er det på dagtid, det er litt bedre på kvelden, sier Trine Fjerdingen.

Mer parkering

– Jeg håper jo at det snur snart. Nå har vi fått åpnet for noe parkering, så jeg håper kundene ser at det er mulig å parkere foran selv om det er veldig trangt. Vi tar imot 50 pakker om dagen også, der har det heldigvis ikke vært noen problemer siden de parkerer på baksiden, forteller butikklederen.

Vant til støyen

Arbeidene utenfor butikklokalet har ikke bare ført til mindre parkering og mindre kunder. Det har også medført støy inne i butikken.

– Ting er litt bedre nå. Vi har blitt litt mer vant til støyen nå. Det største problemet er vel kundene som ikke vet helt hvor de skal parkere, sier butikkmedarbeider Ann Iren Gylland.