– For den som vil er bare å komme opp hit alene eller sammen med flere og bruke puttegreenen. Vi låner ut puttere og baller.

Berbu snakker om den lille greenen like utenfor kafeen og butikken. Å holde på her minner litt om minigolf.

Lån utstyr

Den som har lyst til å prøve litt mer kan låne kølle, kjøpe noen baller og gå ned på treningsrangen for å slå skikkelige slag. Her kan du teste om du er et naturtalent, eller om du må trene for å få ballen til å gå langt – eller dit du vil.

–Til treningsrangen får en også lånt kølle, man bare kjøper noen baller. Og da pleier vi å være ganske rause, sier Berbu.

Det er til og med gratis å spille på sekshullsbanen, og her låner klubben ut både kølle og baller.

– Det kan jo lønne seg å ha med noen som er litt kyndig da, i alle fall første gangen, sier Berbu.

Energi og glede på golfbanen. Les om golfskolen!

Vil ha mer besøk

Poenget hans er at Stjørdal har et flott anlegg som det bør være lav terskel for å bruke. Om man ikke er interessert i golf, kan man bruke de flotte turstiene rundt banen. Berbu synes det er dumt at det er folk på Stjørdal som ikke engang vet at det finnes en golfbane.

Det er heller ikke slik at golfbanen er der bare for de med de riktige rutete buksene, "greencard" i lomma og flust med penger, presiserer han.

I kiosken får man kjøpt drikke og noe å bite i, og det er bord med parasoller utendørs hvor det er hyggelig å sitte og slå av en prat.

Slik støttet golferne i Stjørdal kreftsaken

Høstkurs

Til høsten blir det for øvrig nybegynner kurs, for den som vil lære golf skikkelig.

– Vi har et nytt tilbud i år, for dem som vil ta "Veien til golf". Da tilbyr vi at de som går nybegynnerkurs også får medlemskap for en periode for samme summen og tilgang til 18-hullsbanen, sier Tor Erik Berbu, som ønsker folk hjertelig velkommen innom i finværet.

line@bladet.no

926 52 359