Elverum er den suverene serielederen i avdeling 2 og vant 3-2 etter å ha ledet 2-1 ved pause.

Fossum var ikke fornøyd med å slippe inn to mål. Foran denne kampen hadde Elverum nemlig kun ett baklengsmål på de 14 første seriekampene.

Tøff

- Vi visste at denne kampen kom til å bli en av våre tøffeste denne sesongen. Derfor er det tross alt bra å kunne reise hjem med tre poeng, sier Tore Fossum.

I ledelsen

Det var Ivar Skjerve som ga Stjørdals-Blink ledelsen etter 9 minutter på en vakker heading etter et Jørgen Sollihaug-hjørnespark. Bortelaget utlignet ett minutt senere ved Robin Hjelmset og samme mann la på til 2-1 på straffespark etter 18 minutter etter at Markus Balstad Husby felte en Elverum-spiller.

Vakkert mål

3-1 ble det på et selvmål etter 74 minutter mens Vegard Fiske stupheadet vakkert inn reduseringen til 3-2 i det 83. minutt.

- Dessverre kom reduseringen litt for seint, sier Vegard Fiske etter at han laget som må være et av sesongens flotteste mål på Nye Blinkbanen.

Laget

Stjørdals-Blink stilte med følgende lag: Jørgen Vordal, Markus Balstad Husby (Bjørnar Hove etter 49 min.), Jonas Følstad, Vegard Fiske, Markus Hermo, Sondre Hopmark Stokke (Lars Martin Husby etter 72 min.), Tom-Rune Hønnås, Ivar Skjerve, Anders Nygaard (Eirik Nordseth etter 64 min.), Jørgen Sollihaug, Mats Lillebo

Serieleder Elverum og trener Tore Fossum ble rystet av Stjørdals-Blink i lørdagens 2. divisjonsoppgjør på Nye Blinkbanen. Foto: Knut Sollihaug