Stjørdalingen fikk invitasjon til hagefest hos kongeparet tidligere i sommer.

Festen finner sted i Slottsparken i Oslo torsdag 1. september, i anledning kongeparets markering av at de har sittet 25 år på Norges trone.

- Kastet bort sjansene mine

Men Frank Cadamarteri valgte å takke nei.

- Jeg tror ikke jeg blir invitert så mange ganger hos kongeparet i livet, så det var synd jeg måtte takke nei. Nå har jeg nok kastet bort sjansene mine, sier han og ler.

For Frank valgte å prioritere charterferie med familien til Ayia Napa på Kypros. Sist mandag reiste han sammen med kona Tone og de to barna Anneli (1) og Lilli (4).

- Det skal sies at sydenturen ble bestilt i april. Jeg så etter muligheter til å ta et fly noen dager senere slik at jeg fikk med meg hagefesten, men det viste seg å være vanskelig. I tillegg er det noe med logistikken med to små barn, sier han, som ser det artige poenget med at han takket nei til Kongen og valgte charterferie i stedet.

God stemning

- Hvorfor ble du invitert til hagefesten?

- Det har jeg ingen anelse om. Men jeg tror jeg ble invitert som redaktør etter tiden min i Stjørdalens Blad, sier Frank Cadamarteri, som kan rapportere om flott vær og god stemning på Ayia Napa.

- Her er det 30 varmegrader og sol. Jeg er egentlig ikke så stor fan av charterferie, men vi bor på et barnevennlig og fint hotell. Vi har det kjempebra, sier han.