Lokaloppgjøret på Framnes Stadion var omfattet med stor interesse. Over 50 tilskuere hadde møtte på Famnes stadion.

En av årsakene til interessen, var den store brødreduellen: Her spilte to brødrepar på hvert sitt lag.

Runar Sørli og Tobias Hansen på Lånke. Niklas Hansen og Bjørnar Sørli på Fram.

Fram-trener Bjørn Johan Nytrø synes det er spesielt at ikke bare ett, men to brødrepar der brødrene spiller på hvert sitt lag, møtes til dyst på fotballbanen.

Brødrene selv var før kampen mest opptatt av å forberede seg.

– Ingen søskenkjærlighet i denne kampen?

– Nei, vi skal mose dem, forsikret Runar Sørli som spiller for Lånke før kampen.

Brødreparene var mest opptatt av å forberede seg til dysten på banen hver på sin kant.

Lokaloppgjøret i 4.-divisjon endte med seier til gjestelaget på Framnes. Sluttresultatet ble 2-3 i Lånkes favør. Lånke vant kampen på straffe i de aller siste minuttene.

Hjemmelaget Fram åpnet med scoring først. Jørgen Nyeng satte ballen i mål.

Så tok gjestene initiativet. Lånkes Anders Dybvad og Sondre Nygård scoret hvert sitt mål i det 10. og 16- minutt av kampens første omgang.

Frams Bjørn Arild Engset utlignet etter 28 minutter.

Føærst to minutter før full tid greidde Lånkes  Ørjan Johnsen å sette ballen i mål på straffe. Sluttresultat 2-3 til Lånke.

Hjemmelaget Fram stilte med dette laget: Sivert Kjøsen Steigedal, Niklas Nytrø, Joakim Bech, Ivar Røstad Augdal (kaptein), Anders Holmen, Asle Hammer Berget, Bjørn Arild Enget, August Arnstad,  Bjørnar Sørli, Jørgen Nyeng, Ståle Thoresen, Stefan Eggan, Håkon André Amdal, Niklas Hansen, Mikael Furunes, Mats R. Holm og Håkon Amdal.

Lånkes lag besto av: Marius Bremset Vanebo, Erlend Munkeby Forbord,  Eirik Lerberg, John Erling Olsvik, Runar Sørli, Tomas Wolseth, Tobias Hansen, Ørjan Johnsen, Anders Dybvad, Edvard Salberg, Hallgeir Sten, Karl Anders Vikvang, Joakim Nilsen, Sander Mulelid, Per Kristian Sandstad og Sondre Nygård.

Dommer var Francesco Marra fra Charlottenlund Sportsklubb. Assistentdommere:  Andre Laugen fra Remyra IL og Ramadan Sadiki fra Charlottenlund.