3. div damer, Fjellhallen

Stjørdal HK - Sverresborg 2 33-16 (15-10)

Stjørdal vant kampen etter en litt rusten første omgang.

Trener Björn Blomquist synes ikke første omgang var så mye å skryte av. Blomquist gir likevel pluss til Maja Bakken med fire mål på fire skudd.

Anna Gardarsdottir med tre mål på like mange skudd og Sofie Breda Ruud som tok halvdelen av skuddene. Første omgang endte 15-10.

– Totalt sett var det for lite fart, for lite power i alle fasene av spillet, mener trener Blomquist.

Riktignok hadde Stjørdalsdamene stor ledelse i perioder, men treneren mener det ikke bare er resultatet som teller alltid, men også måten det spilles på banen. Det tok treneren tak i da det ble pause.

– Vi snakket om hvordan vi ønsker å bli oppfattet og hva vi skal stå for. Jentene var helt enige om o snu på saken i andre omgang, sier Blomquist.

Det gjorde de også. Mia Bakken gikk hundre prosent på en ankomst og banket ballen i målkasse. Da var Stjørdalsdamene i gang igjen.

Stjørdal slapp inn bare seks mål i andre omgang og scoret 17. Flere av målene ble produsert av at Stjørdal presset gjennom motstanderens forsvar. Emma Olsen scoret seks på åtte skudd i andre i omgang. Mathilde sto for flere skudd og gjennombrudd..

SHK skiftet keeper og vingspillere i andre omgang. Marin Sønstebø kom inn og spilte meget overbevisende. Maria Rekkebo fikk løpe in tre fine mål.

I andre omgang framsto Emmaa Olsen, Maja Bakken og Sofie Breda Ruud som de beste spillerne.

Trener Björn Blomquist mener SHK ikke presterte maks. Likevel vant laget med 17 mål.

SHK har mer ressurser i Martina Strand, Frida Hell, Trine Leikvold, Siri Berbu, Emma Valstad och Eirin Berg som ikke spilte søndag.