Der lanserte hun sin ferske CD, den tredje plata hun har gitt ut. Plata har fått tittelen ”Johnsen´s Café” og inneholder sju egenproduserte låter. Tittellåten finnes både i engelsk og norsk versjon på den nye CD-plata.

Mange tilhørere

En godt besatt Vektersal i Kimen tok i mot artisten og bandet da de dro i gang lørdagens konsert. Det ble en reise gjennom livet til Camilla, fra de første sangene hun laget for 25 år siden og til de aller ferskeste.

Innimellom bød hun også på kjente melodier fra andre artister, blant annet Nanci Griffith og Bob Dylan.

Mange muskere

Nå var ikke Camilla alene på scenen i de fleste av låtene under konserten. De aller fleste gjorde hun med seg sitt faste backingband, det lokalt forankra bandet ”The Blue Evening Band”. Bandet består av musikerne Terje Craig (bass), Per-Anders Elvertrø (gitarer) og Espen Myrvang (trommer).

I tillegg til disse tre ble lydbildet ekstra kraftig og fylt ut under konserten med Tor Erik Tuseth (keyboard), Elen Cath Hopen (vokal) og Benjamin Larsen (gitar).

Egne livserfaringer

Den 1,5 times lange konserten viste en artist som har mye å by på, av egne livserfaringer men også av gode stemninger som hun på en lun måte framførte for sitt lydhøre publikum.

Etter konserten kunne de som ønsket det sikre seg både nyplata til Camilla Larsen og også de to andre CD-platene. Det var det mange som gjorde.

Med mange dyktige musikere på scenen ble det et fyldig lydbilde under konserten som Camilla Larsen holdt under lørdagsvrimmel i Kimen. Musikerne var (f.v.) Benjamin Larsen, Per-Anders Elvertrø, Espen Myrvang, Camilla Larsen, Tor Erik Tuseth, Elen Cath Hopen og Terje Craig. Foto: Einar Hugnes