Under mandagens episode av "Jakten på kjærligheten" ble det litt dramatikk på gården til Sanderud i Singsås.

Da bonde Axel Tobias Sanderud skulle velge hvilke to friere som skulle bli med videre, så kunne ha fortelle at han ville sende hjem to.

Bakgrunnen for dette var Singsås-bonden forlengst hadde funnet tonen med Gro Langnes, kinosjefen på Kimen.

Axel Tobias fortalte frierne at han hadde fått sterkere følelser for Gro enn for de andre, og at han ikke ønsket at Nina og Camilla skulle bli værende på gården og få falske forhåpninger.

Holdt følelsene skjult

Gro forteller til TV 2 at hun ble veldig glad da det gikk opp for henne at Axel Tobias valgte henne.

– Jeg ble overrasket over at både Nina og Camilla ble sendt hjem. Jeg visste at det skulle være et valg, men da Axel Tobias fortalte at han kun ønsket å ha med meg videre, ble jeg litt paff. Det var en veldig hyggelig overraskelse, siden jeg hadde et ønske om å være den som ble igjen til slutt, sier Gro.

For Gro var det befriende å endelig kunne være åpen om hva hun og Axel Tobias følte for hverandre.

– Jeg ble veldig lettet, siden jeg følte at jeg hadde gått rundt og hatt en hemmelighet. Dagen før dette valget, da vi var på butikken sammen, hadde Axel Tobias og jeg fortalt hverandre at vi likte hverandre godt. Det var en lettelse å slippe å holde det skjult for de andre lenger, sier hun til TV2.

Gro forteller at hun ønsket å holde følelsene sine for Axel Tobias skjult for de andre frierne, siden hun ikke ville være den som brøytet seg frem i gruppa.

Ikke lett valg

Det var uansett ikke et lett valg for han å sende hjem både Nina og Camilla.

– Det var tøft å sende hjem begge to, og jeg brukte hele dagen på å tenke etter om det var riktig. Men der og da hadde jeg mest følelser for Gro, og da ble det feil å la de andre være igjen på gården. Nina og Camilla hadde også sett at jeg og Gro hadde noe spesielt, så de forsto valget mitt, sier han til TV2 sin nettsider.

Etter at Nina og Camilla reiste hjem, ble Gro værende igjen alene på gården i Trøndelag.

– Jeg ville bruke tiden kun på henne. Gro er veldig lett å snakke med, og det virker som om vi er på samme bølgelengde. Vi trives godt i hverandres selskap, sier Axel Tobias.