Tove Moe Dyrhaug (50) har gått veien fra laglederjobben i IL Varden som 13-åring til å være den første kvinne som har blitt daglig leder i en europeisk toppfotballklubb for menn, står det i omtalen av henne.

Hun har vært daglig leder i RBK siden 2013. Hun innehar flere styreverv, blant annet som nestleder i Selbu Sparebank og styremedlem i Norges Skiforbund.

Hun har vært administrativ leder for St. Olavsloppet og kulturkonsulent og næringskonsulent i Tydal kommune. Hun har også vært arrangementssjefprodusent for Olavfestdagene i Trondheim i fem år.

Tove Moe Dyrhaug fra Meråker konkurrerer mot de to andre nominerte -  Birgit Skarstein og Silje Landevåg.

Birgit Skarstein

Birgit Skarstein er en 27 år gammel. Verdensmester i roing fra 2014 og deltaker sist i Paralympics i Rio. Hun har et stort samfunnsengasjement. Var delegat ved World Economic Forums Annul Meeting i Davos 2015, og hennes bloggpost der ble senere fremhevet som et av møtets viktigste bidrag. Hun sitter i styret for Sunnaasstiftelsen og hun er medlem av Bioteknologinemnda.

Videre er hun aktiv som bystyrerepresentant i Oslo og som curator for Global Shapers Oslo, står det i nomineringen.

Silje Landevåg

Silje Landevåg (24) la i 2009 grunnlaget til Get Inspired, en norsk nettbutikk som selger klær og sko til trening og aktivitet.

Den 24 år gamle nyutdannede studenten valgte å starte eget selskap i et trangt arbeidsmarked. Selskapet i Trondheim har vokst i rekordfart til 25 ansatte og en omsetning på rundt 80 millioner i 2015.

Hun ble kåret til «Årets She» i 2016 og bedriften stakk nylig av med prisen «Årets nettbutikk» blant 1100 aktører.

Dette er prisen

Årets Arenakvinne får Ingun Dahlin-skulpturen «Jeg gir meg aldri..» og en pengegave til en samlet verdi på 30.000 kroner.