- Dette måtte vi bare få med oss. Som nyinnflytta på Hell vil vi prøve å få med oss det som skjer. Etter at skiltet ble trygt frakta på plass med helikopter, fikk vi også snakket med han som står bak dette tiltaket, og tatt en ”Hellfie” fra brua her. Det bildet sender vi nå rundt til slekt og venner, fortalte Ronja Emilie Skavdal.

Sammen med Kim Aleksander Skavdal, Snorre Bangjord, Rune Aakerli og initiativtaker til det nye skiltet Rune Sagen fikk Ronja tatt sin ”Hellfie” da lørdagens arrangement ved Hell var over.

Rune selv var godt fornøyd både med oppmøtet og det arbeidet som helikopteret fra Helitrans og karene som hjalp til med å montere skiltet oppe i sia, gjorde.

- Dette gikk akkurat slik vi planla at det skulle gå. Jeg er imponert over alle som har stilt opp for å få dette til. Nå har vi et skilt der det står HELL oppi sida her til evig tid, sa en godt fornøyd Rune Sagen. (Saken fortsetter under bildet):

Mange møtte opp ved butikken på Hell for å få med seg monteringa av det nye Hell-skiltet. Foto: Einar Hugnes

Rundt 1000 tilstede

Da hadde først rundt 1000 møtt opp på området og jordet bak matvarebutikken på Hell. Der kunne de ta det store skiltet i nærmere øyesyn, og få med seg helikopterets som skulle frakte skilte, kom på plass.

Selveste presidentkandidat Donald Trump, godt spilt av revyskuespiller Harald Morten Bremseth, ankom også, og klippet over den røde snora. Rune Sagen og alle hans hjelpere bød på varme grillpølser i store mengder til alle som møtte opp.

Fra Hellbrua

Da det nærmet seg tida for å få frakta skiltet oppe i sida, trakk mange bort til selve Hellbrua. Derfra kunne de se at skiltet kom trygt på plass.

- Dette er en idé jeg har hatt i 20 år. For tre år siden fikk vi montert et mye mindre og midlertidig skilt oppe i sida overfor brua. Nå fikk vi på plass det store, takket være en rekke sponsorer og enkeltpersoner. Uten all den hjelpa vi har fått, hadde ikke dette blitt en realitet, sa en godt fornøyd Rune Sagen.

Et helikopter fra Helitrans fraktet det store og nye skiltet trygt på plass oppe i sida overfor Hellbrua. Foto: Einar Hugnes