- Jeg våknet av et dunk, og la merke til at det var litt vel lyst inne på rommet forteller Nytrø til bladet.no søndag kveld. Hun trodde først det var en grill som var tent på utenfor, men det viste seg at noen hadde satt fyr på en bilstol som stod ute på gårsplassen.

Sparket i stykker varmepumpa

I tillegg var det satt fyr på en lakkboks som brant tett inntil husveggen.

- Jeg sendte ut samboeren min, og vi fikk slokt flammene rimelig kjapt. Dermed ringte vi politiet, forteller hun. Samtidig så de også at noen hadde sparket i stykker varmepumpa på huset.

Samboerparet har anmledt forholdet til politiet og de var innom igjen søndag formiddag. Operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt Monica Ravlo, bekrefter at det er foretatt åstedsundersøkelser og at det er igangsatt etterforskning.

Mister ikke nattesøvnen

Nytrø forteller at hun har tenkt mye på dette i dag, men har ingen formening om hvem som har gjort noe sånt.

- Jeg kan ikke tenke meg at det er noen som er ute etter å gjøre noe sånt mot oss, sier hun og regner med - og håper at det er snakk om rampestreker som har gått over streken.

- Det er en ting å ødelegge noe, men når man setter fyr på ting, blir det fort mer alvorlig - spesielt så nært huset, fortsetter hun og legger til at de bor i et rolig område der det vanligvis ikke ferdes folk. Hun er imidlertid klar på en ting:

- Dette skal ikke få ta nattesøvnen min.

Det ble satt fyr på en bilstol som stod utenfor huset. Foto: Privat
Foto: Privat