I kveld åpnes dørene til Stjørdals nye utested. Det har fått navnet Lux Lounge & Bar og skal holde til i andre etasje i Kjøpmannsgata, mellom Shoeday og MX Sport. Utestedet er et helt nytt konsept som skal gi Stjørdalingene en litt annen opplevelse enn man er vant til.

Totalrenovering

Lux Lounge skal være et såkalt voksent konsept med en rolig lounge på dagtid og som åpner opp for mer fres utover kvelden, men det blir lagt opp til en behagelig atmosfære. Utestedet skal bære preg av luksus og ha behagelige salonger man kan slappe av i.

Lokalene i Kjøpmannsgata har blitt brukt til festligheter helt siden 70-tallet, derfor ble det totalrenovering, da man skulle innrede det nye utestedet. Hovedstikkordene for Lux Lounge & Bar er stort fokus på kvalitet. De siste dagene har det vært hektisk aktivitet for å gjøre alt klart til åpningen.

Grand Opening til helgen

Den offisielle åpningen blir holdt fredag kveld, men for de som vil være blant de første til å sjekke ut stedet, er det uoffisiell åpning allerede i kveld.

Lørdag kveld kommer Stjørdalsduoen Jokke og Berntsen innom for å sette stemningen, før man girer opp med DJ Fatos fra klokken 00.30 og frem til dørene stenger klokken 02.00. DJ Fatos spiller også på fredag.