Malvik kommune har ansatt Einar Spjøtvoll (48) som økonomisjef.

Det melder kommunen på sine nettsider.

Starter i juni

Spjøtvoll overtar etter Randi Grøndal og tiltrer stillingen 1. juni 2017. Han kommer fra stillingen som seniorrådgiver i rådmannens fagstab i Trondheim kommune, hvor han har hatt ansvaret for kommunens budsjett.

- Spjøtvoll har lang erfaring fra kommunal sektor, fra blant annet jobben som planlegger for helse- og omsorgssektoren i Trondheim kommune fra 1994–2000, og seksjonssjef for plan- og budsjettseksjonen ved NTNU fra 2000–2002.

- Fra 2002 har han hatt stillingen som seniorrådgiver i Trondheim kommune, med særlig ansvar for utarbeidelse av kommunens budsjett, oppfølging av overordnede inntekter og utgifter og kommunens utvikling av økonomiske målsettinger, skriver rådmann Carl -Jakob Midttun i kommunens kunngjøring.

Sosialøkonom

48-åringen er utdannet sosialøkonom (Cand. Polit) ved Universitetet i Trondheim, med hovedfag i sosialøkonomi, og sitter i styret for Stiftelsen Trondheim Pirbad.

- Spjøtvoll har meget god forståelse om kommunal sektor, og vil bidra positivt til kommunens utvikling.Vi er svært tilfreds med ansettelsen, og ønsker ham velkommen til Malvik kommune, avslutter rådmannen.