Filmet uforsvarlig kjøring

Klokka 1605 på lørdag fikk politiet melding fra en bilist på tur fra Meråker til Stjørdal. Han lå bak en bil som vinglet over i motsatt kjørefelt og kjørte flere ganger nesten i autovernet.

- Bilen var merket med en L, for øvelseskjøring og en patrulje fra Stjørdal stoppet bilen. Melder hadde filmet ferden nedover dalen.  Etter en titt på filmen ble det besluttet at det skal opprettes en sak mot den som sto ansvarlig for øvelseskjøringen. Når man holder på å ta autovernet på motsatt side av veien flere ganger, så er det ikke forsvarlig kjøring. De fikk beskjed om at øvelseskjøringen var avsluttet, sier Bård Krogstad, operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt.

Må regne med bot

Han forteller videre at det ble vurdert kjørekortbeslag, men at de fikk kjøre videre.

- Øvelseskjøring bør gjennomføres på egnet sted i forhold til ferdighetene til sjåføren. Når den som øvelseskjører er flere ganger over i motsatt kjørefelt og nesten kjører inn i autovernet er det uforsvarlig og den ansvarlige kan regne med å bli bøtelagt, sier Krogstad.

Mer å lese på Bladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Nye rektorer skal være klar før påske

Ungdomsskolene Stokkan og Halsen, skal begge ha ny rektor før skolestart.

Bok og film om utbygging på Ivar Aasen-feltet

Kommunikasjonskonsulent Torgeir Anda fra Saksvik og hommelvikingen Trond Eliassen i «News On Request» bidrar med bok og film om den gigantiske utbyggingen av Ivar Aasen-feltet i Nordsjøen.

Ada Arnstad i Senterungdommen:

– Vi trenger et reverseringsparti

Senterungdommens leder har et klart svar på beskyldninger om at partiet er bakstreversk og drømmer om en tid som engang var.

Stjørdalinger på Sp-landsmøte i medvind

– Vi vil styrke heimevernet og utdanningssenteret på Værnes, sier Erik Bjørgum.

– Kan være ute etter informasjon som misbrukes

Politioverbetjent Eivind Guldseth kjenner igjen problemet til Høibye.