Filmet uforsvarlig kjøring

Klokka 1605 på lørdag fikk politiet melding fra en bilist på tur fra Meråker til Stjørdal. Han lå bak en bil som vinglet over i motsatt kjørefelt og kjørte flere ganger nesten i autovernet.

- Bilen var merket med en L, for øvelseskjøring og en patrulje fra Stjørdal stoppet bilen. Melder hadde filmet ferden nedover dalen.  Etter en titt på filmen ble det besluttet at det skal opprettes en sak mot den som sto ansvarlig for øvelseskjøringen. Når man holder på å ta autovernet på motsatt side av veien flere ganger, så er det ikke forsvarlig kjøring. De fikk beskjed om at øvelseskjøringen var avsluttet, sier Bård Krogstad, operasjonsleder ved Trøndelag politidistrikt.

Må regne med bot

Han forteller videre at det ble vurdert kjørekortbeslag, men at de fikk kjøre videre.

- Øvelseskjøring bør gjennomføres på egnet sted i forhold til ferdighetene til sjåføren. Når den som øvelseskjører er flere ganger over i motsatt kjørefelt og nesten kjører inn i autovernet er det uforsvarlig og den ansvarlige kan regne med å bli bøtelagt, sier Krogstad.

Mer å lese på Bladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

Dyrker peoner i Malvik

I fjor høst plantet Harmonie Wiesenberg 3500 peonbusker i åkeren til gården på Malvik Nedre, i 2019 håper hun på å starte salg av peonbuketter.

Stram lukt stammer fra tømmer på havna

Den senere tida har det tidvis luktet stramt av kreosot i Stjørdal.

Forbikjøring gikk galt i Hegra

Tre kjøretøy innblandet i trafikkuhell på E14.

Oljesøl på elva

Det ble onsdag observert tynn oljefilm på nedre del av Stjørdalselva.

Kjell Adserø har gått bort:

Skapte vekst og utvikling

– Han var gründeren som bidro sterkt til utviklingen av det moderne Stjørdal.