Mekker på nytt album. F.v. Håvard Flatmo, Anbjørn Viem, Ola Gresseth og Even Lothe. (Foto: Privat)

Mekker på nytt album. F.v. Håvard Flatmo, Anbjørn Viem, Ola Gresseth og Even Lothe. Foto: Privat

Hauk og due inne i studio

Denne helga startet Håvard Flatmo og resten av musikerne i Hauk og due prosessen med å skape ei ny plate.

Stjørdal

– Vi har holdt på å mekke på en del nye sanger og har med oss 14 låter på blokka, sier Håvard Flatmo, mens han setter seg i bilen sammen med Anbjørn Viem, på vei til Øra Studio i Trondheim. Der skal de skru sammen en musikalsk pakke som skal ende opp i bandets tredje album. Ny i gruppa er trommis Even Lothe.

– Dette er første innspillingen til Even sammen med oss. En suveren god trommis, sier en fornøyd Flatmo.

Skal lage noe bra

Responsen på det siste albumet som kom ut i 2015 var svært god. Terningkast fem i begge regionsavisene og de spilles ennå titt og ofte på radio. Målet for det nye albumet er ikke noe lavere.

– Målet er å lage noe som er bra. Vi har tatt med oss et materiale vi liker og det blir nok en utgivelse med sitt eget særpreg.

– Når kan publikum få høre de nye låtene?

– Det vil overraske meg om vi blir ferdig før juni. Men vi får se. Vi starter denne helga, og skal tilbake i studio om et par uker. Deretter blir det finpussing til vi blir fornøyd, sier Flatmo som regner med at de ender opp med ti til tolv låter på albumet.

Startet i 2013

Hauk og due ga ut sin første EP «Føglan veit», i juni 2013 og deres første plate «Gamle flamma» kom ut i oktober 2014. Deres forrige album heter «Vers fra verdensrommet» og kom ut i oktober 2015. Tekstene er skrevet av Asbjørn Stenmark mens Håvard Flatmo lager melodiene. Bandet består i dag av Håvard Flatmo på vokal og gitar, Anbjørn Viem spiller keyboard, mandolin, banjo og kor, Ola Gresseth spiller piano, bass og kor og Even Lothe er på trommer og kor.

Mer å lese på Bladet:
 
comments powered by Disqus
Leses nå
 
Nyheter

- Nå må vi konsentrere oss om andre ting enn vindkraft

Ordføreren tar departementets vindkraft-nei til etterretning.

Lager håndballfest for 3.000

– Skal stjørdalingene oppleve håndballjentene må de raska på. Det er bare mellom 200 og 300 billetter igjen, sa Ove Grubba onsdag ettermiddag.

Byr på det beste av det beste fra NM i revy

Det blir garantert lystig stemning i Bruket når Kvitter-damene i oktober inviterer publikum på en helaften med revyperler fra Høylandet.

– Hvem kommer med det første bildet?

Det er mye tom veggplass mellom tv-skjermene på den nye sportsbaren i Stjørdal. Nå vil de gi stedet et mer sportspreg.