– Det er riktig observert at jeg har endret på hvem som er rådmannens faste stedfortreder. Tidligere var det Kari Lindseth Øfsti, organisasjonssjefen. Nå har jeg pekt på Tore Rømo, etatsjef teknisk drift som min nestkomanderende.

Det er Stjørdals rådmann, Anne Katrhrine Slungård som sier dette. Hun understreker at det ikke finnes dramatikk rundt denne utskiftinga, snarere en helt naturlig endring.

– Valget av Tore Rømo som min stedfortreder ble for meg et helt naturlig valg. Rømo var konstituert rådmann i perioden etter Kjell Fosse og fram til jeg startet. Det var også Rømo som oppdaterte meg i perioden like før jeg startet, satte meg inn i ting, og var også overlappende med meg fram til midten av februar. Han tok meg på opplæring, det ble en fin overlapp. Helt naturlig for meg at Tore fortsetter som min nestkommanderende, sier Slungård.

Snart pensjonist

Kari Linseth Øfsti har i flere tiår vært rådmannens stedfortreder i Stjørdal. Nå er hun ikke det lenger, Rømo har fått den plassen.

– Da jeg kom her på rådhuset, møtte Kari meg med et smil, og sa at hennes velkomstgave var at jeg kunne «leke» med hennes stilling siden det ikke er så lenge før hun skal gå av. Hun uttrykte full forståelse for at jeg ville se på ting med nye øyne, endre ting. Så dette er det kari og jeg som har samsnakket om, også da hvordan vi kan gjøre det, sier rådmann Slungård.

Dette bekrefter da også organisasjonssjef Øfsti, hun fortsetter i stillingen som kommunens organisasjonssjef. Hun er på tampen av sin tid som ansatt i Stjørdal kommune, men har ikke sagt opp,og sier i en kommentar til Bladet at noen dato for oppsigelse og sluttdato ikke er bestemt.

– Du kan skrive at jeg fyller 67 i mai i år, og planlegger å levere oppsigelse før 31. 12. 2017, sier Kari Linseth Øfsti.

Organisasjonssjef kari Linseth Øfsti blir 67 og pensjonist i løpet av dette året. Foto: Jan Erik Sundøy